Betonlook verf

Wil je zelf beton effecten maken?

Dat kan heel gemakkelijk met L’Authentique Betonlook verf…

Ondergrond voor betonlook verf

In principe kan L’ Authentique betonlook verf op nagenoeg iedere ondergrond aangebracht worden. Hout, mdf, stucwerk het maakt niet uit! Kies de juiste primer en dan kun je aan de slag. Laat je daarom goed adviseren bij jouw vestiging van De Verfzaak!

Aanbrengen betonlook verf

Het aanbrengen van betonlook verf kan bijvoorbeeld met een kwast of een speciale handschoen. Je kunt verschillende groftes beton structuur maken door de verf dikker of dunner aan te brengen. Door de verf beter uit te strijken creeer je een transparanter, glazig effect waardoor de ondergrond meer zal doorschijnen. Dat maakt een fijne beton structuur. Een dikkere laag geeft meer structuur. Let er wel op dat je ondergrond gelijkmatig zuigend is. Met name gestucte muren moet je goed voorbehandelen tegen zuiging!

Proefvlak

Zoveel mensen, zoveel werkwijzen… Iedereen heeft een eigen handtekening en dat maakt je ‘tekening’ uniek. Maak daarom eerst een proefvlak om te te ervaren welk eindresultaat het best bij jou past!

Geef een reactie