De Verfzaak Sittard Officieel dealer van Royal Talens!

Met trots maken we bekend dat we officieel Dealer van #RoyalTalens zijn geworden! Nadat bekend werd dat #HetVerfhuis4art in #Sittard ging sluiten, hebben we in overleg met Walter, Henk en Leny Willems besloten een groot deel van het assortiment door te zetten in onze vestiging van #DeVerfzaak aan de Dr Nolenslaan 149B in #Sittard!

We wensen Henk en Leny heel veel plezier met hun pensioen en hun nieuwe thuis! 💐 en Walter heel veel succes met z’n nieuwe baan! 🍾 We zijn erg vereerd dat we van hun expertise, ervaring en hulp gebruik mogen maken! Top!

Vanaf komende week zullen vele bekende producten zoals De Amsterdam acrylverven, Talens penselen, Mediums, Gels en veel meer binnen gaan komen…

Naast Talens zullen ook andere producten zoals kwaliteits schilderdoeken, Koh-i-Noor potloden ✏️ en Foambord aan ons assortiment toegevoegd worden…

Volg ons op Facebook of ons blog op http://www.wallpaperz.nl voor meer informatie,
of loop even binnen in onze winkel! We houden je op de hoogte!

Geef een reactie